DENİZLİ / BAKLAN - Baklan Halk Eğitimi Merkezi

Ağu

Kadın kooperatifleriyle kadınların ekonomik ve sosyal faaliyetlerinin desteklenmesine yönelik kurslar açılacaktır. Başvurmak isteyen vatandaşlarımızı müdürlüğümüze bekliyoruz.

Ağu

Baklan halk Eğitim Merkezi bünyesinde Girişimcilik Kursu açılacaktır. Başvurmak isteyenleri müdürlüğümüze bekliyoruz.

Ağu

Dijital becerilerin belirlenmesi, geliştirilmesi, sosyal medya ve teknoloji okuryazarlık düzeyinin artırılması amacıyla halk eğitimi merkezlerinde görev yapan usta öğreticilerimize akıllı tahta kullanımı eğitimi verildi

Ağu

Kurumlar öğrenci ve kursiyer memnuniyetini belirleme ve iyileştirmeye yönelik tüm kurslarımızda anket yapıldı. Tüm kursiyerlerimize fiziki şartları geliştirilmesi için memnuniyet anketi düzenlendi. Toplamda 120 kursiyerimizden anket yoluyla bilgiler toplandı ve çözüm yolları araştırılıyor.

Haz

Şiddete karşı farkındalık ve toplumsal duyarlılık oluşturmak amacıyla seminer düzenlendi.

Haz

Yöresel Gıda Yapımı Kursumuz Baklan Belediyesinin ev sahipliğinde Gökpınar Parkı Sosyal Tesislerinde başladı.

Haz

Baklan Kaymakamalığı ve Baklan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen voleybol turnuvasına mahalle takımları ve kurumlar katıldı.

Haz

Baklan Halk Eğitim Merkezi tarafından Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri kapsamında kutlama programı ve sergi düzenlendi.

Nis

Devam eden Kurslarımız ve açılacak Kurslarla ilgili ilan ve duyurularımızı sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Nis

Bocce, Dart ve Voleybol branşlarında spor etkinliklerine katılan öğrenci ve öğretmenlerimize İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Sayın Yunus KUZU tarafından tecrübe paylaşımı yapıldı.

Ara

Bakanlığımız ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştır.

Başvuru öncesi okullarımız tarafından "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme Kontrol Kılavuzu" içerisinde belirtilen tüm faaliyetlerin, eylem  planlarının, talimatların, eğitimlerin vb. işlemlerin tam olarak yerine getirilmesi, soru listesinde belirtilen şartların tamamlanmış olması gerekmektedir.

Başvuru sonrasında, Bakanlığımız ve TSE işbirliğinde oluşturulan eğitim programları ile yetkilendirilen Tetkik Görevlileri tarafından bu okullar yerinde denetlenip kontrol ve belgelendirmesi yapılacaktır.